Första spadtaget

Under högtidliga former togs det första spadtaget för ombyggnationen av Enskedefältets skola.

Hela måndagen den 3 september innebar festligheter för eleverna och personalen på skolan.
Dagen fylldes av schemabrytande aktiviteter för gruppstärkande övningar före alla elever och personal samlades på skolgården till Enskedefältets skola. Det var fyra talare innan tre spadtag med sand kastades iväg. Först rektor, sedan skolborgarrådet. Därefter VD för SISAB och slutligen VD för Lindqvist Bygg.

Efter talen och spadtagen bjöds det på glass och eleverna fick prova på att spika och undersöka en grävmaskin. Solen sken över alla och dagen avslutades med korv och bröd som skollunch på Lindeskolans skolgård. En fin upplevelse att minnas. En elev i årskurs tre sade: -"Visst har vi väl varit med om en historisk händelse idag?" Och visst var det en historisk händelse. Nu väntar vi otåligt till att få flytta tillbaka till en nyrenoverad och fin skola.

Läs gärna mer på SISABs webbplats.