Föräldrautbildning

Nu anordnar Stadsdelsförvaltningen föräldrautbildningarna ABC och KOMET.
Läs informationen och anmäl ditt intresse!

Vill du utvecklas som förälder? Nu har du möjlighet att anmäla dig till våra föräldragrupper under vårterminen 2018. Stadsdelen erbjuder föräldraträffarna ABC och Komet för dig som har barn mellan 3-18 år och bor i Enskede-Årsta-Vantör.

Logotyp för ABC- Alla barn i centrum

Alla Barn i Centrum Stadsdelen/Enskede-Årsta-Vantör anordnar ABC föräldraträffar som riktar sig till alla föräldrar som har barn 3-12 år . ABC består av fyra träffar och utgår från olika teman med fokus på en god relation mellan barn och förälder.

Läs gärna mer på www.allabarnicentrum.se

Komet gruppträffar riktar sig till dig som tycker det blir för mycket tjat, bråk  och konflikter i familjen.

Komet finns för föräldrar med barn 3-11 år med 11 träffar och Komet 12-18 år med 8 träffar.

Komet ger dig verktyg att förebygga svåra situationer och stärker relationen.

Läs gärna mer på www.kometprogrammet.se

Både ABC och Komet är kostnadsfria, arbetsmaterial och fika ingår.

Anmälan till vårterminens grupper av ABC och Komet gör du på www.plusportalen.se

Föräldragrupperna är populära så anmäl dig så snart som möjligt.

För mer information ring eller mejla till Lena Eidebo, lena.eidebo@stockholm.se

tel: 08 508 14776