Frågor och svar kring evakueringen

Hej,
Vi har barn som går på och som ska börja på Enskedefältets skola.
De kommer då evakueras till Lindeskolan under en period och sedan återflyttas till Enskedefältets skola har jag förstått. Min fråga rör hur planen ser ut för Lindeskolan på längre sikt?
Vilka är tänkta att gå där kontra på Fältet? Kan det bli så att de elever som evakueras till Lindeskolan sedan permanentas där?
Ser fram emot att höra från er kring hur dessa planer ser ut.

Svar: Enligt de uppgifter vi har fått ska Lindeskolan efter vår återflytt tillhöra Slakthusområdet och de barn som flyttar in där. Eleverna i vår verksamhet flyttar alla tillbaka till Enskedefältets skola. För de vårdnadshavare som önskar att deras barn ska fortsätta gå på Lindeskolan kommer stadens skolvalsprocess med ansökan 15 januari - 15 februari varje år att gälla.

Hej,
Med anledning av information så undrar jag när det planeras att barnen flyttar tillbaka till Enskedefältetsskola? Och kommer vi föräldrar o barnen få information om hur den nya skolan ska se ut (tänker på klassrum, fritidsdel, skolgård osv)?

Svar: Vi har räknat med att vi flyttar tillbaka ht 2020 till Enskedefältets skola. Personalen är delaktig i processen kring renoveringen av Enskedefältets skola. V. 40 2017 fastlåses projektets planer och "spaden i jorden" beräknas till september 2018. Under byggperioden kommer information på denna webbplats och SISAB:s webbplats läggas ut. Information till intresserade kommer att ske i flera olika forum.